Keski-Uudenmaan Yhteisöpalvelu -hanke

toteutus: ELM-Studio Oy 01.01.2007-31.08.2008

ESVY on mukana Keski-Uudenmaan Yhteisöpalveluhankkeessa. Yhteisöpalvelun perusideana on auttaa maaseudun yhteisöjä löytämään viestinnän kentästä sellaiset välineet, jotka tukevat yhteisöjen varsinaista toimintaa. Tähän pyritään henkilökohtaisen koulutuksen, konsultoinnin ja käytännön työn ohjauksen avulla.

Hankkeen tavoitteet:
1. Tarjotaan yhteisöille mahdollisuus käydä läpi omat tiedotustarpeensa viestinnän ammattilaisen kanssa. Laaditaan tiedotussuunnitelma ja valitaan yhteisön osaamistasoon sopivat työkalut sen toteutukseen.
2. Yhteisöpalvelun asiakkailla on mahdollisuus ottaa käyttöön kotisivujen tietokantapohjainen päivitystyökalu, jonka käyttö ei edellytä erillistä ohjelmaa eikä HTML-kielen hallintaa.
3. Laaditaan yhteisöjen toimintaa tukevista aiheista tiedotteita, lehtiartikkeleita, käyntikortteja, esitteitä ja kehitellään kotisivuja yhteisöjen näköisiksi.
4. Kun perusasiat ovat paperilla kunnossa mietitään ja kokeillaan yhdessä, miten samoja asioita voitaisiin välittää radio- tai tv-ohjelman välityksellä.

Keski-Uudenmaan Yhteisöpalvelu -hanke on rahoitettu ELMA-ohjelman mukaisesti.
Yhteyshenkilö: Eero Mattila/ELM-Studio Oy 0400-790 889.

Etelä-Suomen Luonnonmukaisen Viljelyn Yhdistys ESVY ry
Puheenjohtaja Aira Sevón
Porvoontie - Borgåvägen 788
FI- 07600 Myrskylä-Mörskom
http://www.esvy.fi/